Handelsbetingelser


HANDELSBETINGELSER

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER:
By Vicky
Lakolk Butikscenter 19
6792 Rømø
info@byvicky.dk
Tlf. 88935152
CVR.: 21955337
Henvendelse vedrørende salg på webshoppen kan ske alle hverdage fra 10 – 15, ring og spørg efter webansvarlig: Søren Metzchen.

PRISER OG BETALING:
Alle priser er i danske kroner incl. moms, dog excl. leveringsomkostninger..

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Når varerne er lagt i indkøbskurven går du til kassen, hvor leveringsadresse og forsendelse udfyldes. Herefter kommer du videre til betalingsmodulet. Der kan vælges i mellem følgende betalingsmuligheder: betalingskort, mobilbetaling eller afhentning i butikken.
Der kan betales med Dankort, Visadankort og Mastercard
Beløbet hæves først fra dit betalingskort, når varerne er pakket og ligger klar til afsendelse fra vores lager.
Ved afhentning i butikken, hæves beløbet når varerne er pakket og klar til afhentning.

LEVERING:
By Vicky leverer varen med GLS pakkepost og vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt indenfor 1-3 hverdage. Hvis din ordre er over kr. 399, så tilbyder vi gratis fragt til GLS pakkeshop eller til din hjemadresse for kun 59 kr.
Hvis din ordre er under kr. 399, er prisen for levering til GLS pakkeshop kr. 39, Ved levering til privatadressen er prisen kr 59 kr.

Hvis pakken ikke afhentes indenfor de 14 dage, hvor den ligger klar til dig i pakkeshoppen og den kommer retur til os, så betaler du for returfragten på kr. 49, der fratrækkes returneringsbeløbet.

RETURNERING AF VARER:
I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan du returnere varen til os og få pengene retur.
Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget dvs. at den er ubrugt, med handtag på og i samme emballage. Vi anbefaler at du prøver tøjet uden brug af parfume.
Du bedes ved modtagelse og inden for 4 hverdage kontrollere varen, såfremt indholdet/pakken er beskadiget ved modtagelse bedes du straks give os besked herom.
Når du returnere varer så udfyld vedlagte returseddel.
Returfragten er for din egen regning medmindre returneringen skyldes en fejl fra vores side. Skulle dette være tilfældet refunderer vi naturligvis udgiften til returfragten (maks. kr. 49), og kun når det er aftalt med os på email: sme@byvicky.dk
Ved returnering af varer udbetales pengene til det betalingskort der blev anvendt i forbindelse med ordren.


Returvarer sendes til:
By Vicky, Lakolk Butikscenter 19, 6792 Rømø.

Der kan ikke returneres til en pakkeshop. I så fald vil afhentning være for egen regning.

OMBYTNING:
Det er i forbindelse med returnering ikke muligt at ombytte en vare, du bedes derfor foretage et nyt køb. Vi returnere pengene for din returvare på det betalingskort du har anvendt.

REKLAMATION:
I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret, som omfatter fabrikationsfejl og materialefejl.
Reklamationsretten omfatter ikke skader eller slidtage som direkte eller indirekte er opstået ved forkert brug, slidtage, dårlig vedligeholdelse, vold eller andet.
Selve reklamationen over fejl eller mangler skal ske ved sædvanlig undersøgelse af varen og der gives
By Vicky besked senest 4 dage efter modtagelse af varen ved at sende et billede af varen på email: info@byvicky.dk med beskrivelse af fejlen eller manglen.
Vi gør opmærksom på at accessories, der er påsat tøjet som f.eks. smykkesten, perler, palietter ikke er reklamationsberettiget.
Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller kreditering.
BONUSKORT:
Der kan ikke tilbydes stempler i By Vickys bonuskort ved handel her på webshoppen.

DATABEHANDLING:
Som kunde hos ByVicky vil vi gerne forsikre dig om at vi kun indhenter persondata, som betegnes som 'almindelige oplysninger' og falder derfor ikke ind under kategorien 'følsomme oplysninger'. Vi overholder altid alle relevante lovbestemmelser, som gælder om indsamling, behandling og anvendelse af persondata. Dine persondata vil kun blive opbevaret så længe vi er juridisk forpligtet til, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Ved køb af et produkt hos os, har vi brug for at indsamle en række persondata for at kunne fuldføre handlen og herved kunne tilbyde dig vores services. Oplysningerne som vi indhenter vil være følgende: navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. ByVicky indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: besøger vores hjemmeside. gennemfører et køb af vores produkter. Tilmelder dig vores nyhedsbrev. Sender os spørgsmål, reklamation eller feedback.

Den dataansvarlige:
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.byvicky.dk er ByVicky, Lakolk butikscenter 19 6792 Rømø , CVR: 21 95 53 37

Behandlingsgrundlag og formål.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Andre modtagere af personoplysninger. Vi vil aldrig sælge din persondata til tredjepart. Dette gælder også persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb. Vi har vores webshop og betalingssystem gennem sumoshop.dk som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i sumoshop.dks datacentre. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti, for at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende: At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata. At få slettet persondata. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personoplysninger og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: info@byvicky.dk